Angus burger

RDP

Angus burger
 Angus burger
PORTIES 4
BEREIDINGSTIJD
30 minuten
INGREDIËNTEN
BEREIDINGSWIJZE
INGREDIËNTEN

4 sesamzaadbollen

4 Angus beef burgers

8 plakken pancetta

Heinz Tomato Ketchup

1 zakje rucola

1 ui

1 aubergine

1 courgette

olijfolie

BEREIDINGSWIJZE
1.
Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de aubergine, courgette en ui in dunne reepjes.
2.
Grill de aubergine, courgette en ui in een grillpan. Bak ondertussen de pancetta in de oven tot het knapperig is.
3.
Besprenkel de Angus burgers met wat olijfolie en bak ze 6-8 minuten per kant op de grill.
4.
Beleg de burgers met de gegrilde ui en courgette en leg daar de burger op. Voeg vervolgens de aubergine, rucola en pancetta toe. Maak af met Heinz Tomato Ketchup.