Garnalenspiesjes met limoen en koriander

Garnalenspiesjes met limoen en koriander
 Garnalenspiesjes met limoen en koriander
PORTIES 4
BEREIDINGSTIJD
20 minuten
INGREDIËNTEN
BEREIDINGSWIJZE
INGREDIËNTEN

4 platte broodjes

32 rauwe koningsgarnalen

Heinz Balsamic Vinegar & Sun Ripened Tomato Ketchup

1 middelgrote biet

1 wortel

een halve kool

ijsbergsla

1 peper

citroensap

sap en schil van 1 limoen

gehakte koriander

olijfolie

spiesen

BEREIDINGSWIJZE
1.
Week 8 spiesen in een bak water om te voorkomen dat ze verbranden.
2.
Doe de limoen, koriander en 1 el olijfolie in een kom en doe de garnalen erbij. Dek af en laat 10 minuten in de koelkast marineren.
3.
Rasp de biet en wortel, snipper de kool en snijd de peper. Meng dit met de sla en het citroensap in een grote kom. Zet de salade apart.
4.
Rijg 4 garnalen aan elke spies en bak deze een paar minuten in een hete grillpan.
5.
Rooster de platte broden en beleg deze met wat salade, de garnalen en Heinz Balsamic Vinegar & Sun Ripened Tomato Ketchup.