Knoflook en kruidenboter steak

Knoflook en kruidenboter steak
 Knoflook en kruidenboter steak
PORTIES 4
BEREIDINGSTIJD
35 minuten
INGREDIËNTEN
BEREIDINGSWIJZE
INGREDIËNTEN

300g ovenfrites

2 ossensteaks

125g zachte boter

Heinz Balsamic Vinegar & Sun Ripened Tomato Ketchup

2 rode paprika's

1 rode ui

1 teentje knoflook

1 takje rozemarijn

1 el rozemarijn

1 el tijm

1 el peterselie

2 el olijfolie

zout

BEREIDINGSWIJZE
1.
Plet de knoflook en meng dit met de boter, de peterselie, tijm en een el rozemarijn. Doe dit in vershoudfolie en laat afkoelen in de vriezer.
2.
Verwarm de oven voor oop 180 °C.
3.
Snijd de paprika door de helft en snijd de ui in 8 partjes. Leg op een bakplaat en besprenkel met olijfolie.
4.
Doe de frites op een aparte bakplaat met het takje rozemarijn en wat zout. Plaats de trays met de frites en de groente in de oven en bak 20 minuten. Draai de trays halverwege.
5.
Verhit een grillpan en bak de ossensteaks 3 minuten aan elke kant. Laat de steaks dan rusten.
6.
Snijd de paprika's en serveer dit met de ui, frites, steaks en wat kruidenboter. Maak het compleet met Heinz Balsamic Vinegar & Sun Ripened Tomato Ketchup