Heinz Tomato Ketchup Tattoo Bottle

Article | Heinz Netherlands

Heinz Tomato Ketchup Tattoo Bottle
Om het 150- jarige bestaan van Heinz te vieren heeft Ed Sheeran zijn tattoos uitgeleend aan Heinz en in samenwerking is de Heinz Tomato Ketchup Tattoo Editie gecreëerd!
 Heinz Tomato Ketchup Tattoo Bottle

Je weet inmiddels dat Ed Sheeran de grootste fan is van Heinz Tomato Ketchup. Dit jaar werd Ed's eigen Heinz Tomato Edchup gelanceerd en een tv-commercial die Ed zelf schreef en speelde om zijn favoriete saus te vieren.

En nu hebben de wereldwijde superster en saus samengewerkt om een limited edition ketchupfles te lanceren, die zeker een must-have voor fans is.

Om de 150e verjaardag van Heinz te vieren, heeft Ed zijn tatoeages uitgeleend aan de ketchup koningen, met als hoogtepunt 'Ed Sheeran X Heinz Tomato Ketchup, Tattoo Edition', waarop Ed's beroemde Heinz Tomato Ketchup-label-tatoeage centraal staat.

Wereldwijd zijn er slechts 150 flessen verkrijgbaar, waarbij elke fles door de superster zelf is ondertekend. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt elk exemplaar ook geleverd in een Collector’s Edition-speakerbox. Perfect.

Je kunt de Ed Sheeran tv-commercial hier bekijken.