" "

BBQ varkensaté

BBQ varkensaté
 BBQ varkensaté
PORTIES 4
BEREIDINGSTIJD
15 minuten + 30 minuten marineren
INGREDIËNTEN
BEREIDINGSWIJZE
INGREDIËNTEN

500g varkensvlees

4 el Heinz Classic Barbecue Sauce

16 cherrytomaten

1 gele paprika

1 kleine ui

8 el honing

60ml olijfolie

BEREIDINGSWIJZE
1.
Snijd het vlees in blokjes. Meng 3 el Heinz Classic Barbecue Sauce met de olijfolie en de honing in een kom en voeg het vlees toe.
2.
Dek de kom af en laat minstens 30 minuten marineren in de koelkast.
3.
Snijd de paprika en ui in stukjes. Week 8 satéprikkers in water en rijg er om de beurt de groente en het vlees aan.
4.
Grill de satés in 10-12 minuten of totdat ze gaar zijn. Bestrijk het vlees met de resterende Heinz Classic Barbecue Sauce vlak voordat het klaar is en leg terug op de barbecue.
5.
Serveer met je favoriete bijgerechten.