Was de aardappelen en dep ze droog. Laat de schil zitten, snijd ze in frieten en doe ze in een ruime kom. Perse 2 teentjes knoflook en voeg samen met de olijfolie, 2 tl paprikapoeder, 1 tl komijnpoeder en wat zout toe aan de friet. Meng de kruiden goed door de friet.
3.
Bekleed een bakplaat met bakpapier, leg de frieten erop en doe 30 minuten in de oven. Draai de friet halverwege om.
4.
Doe het gehakt in een kom en voeg de tijmblaadjes, het ei, het paneermeel en de Heinz Tomato Ketchup toe. Meng goed en voeg vervolgens 2 tl paprikapoeder, 1 tl komijnpoeder, het kerriepoeder, de rode peper, 1 teentje knoflook en wat zout toe. Kneed alles goed door en maak er 4 burgers van.
5.
Snijd de rode ui en de lente-ui in dunne ringen.
6.
Verhit wat olie in een koekenpan en bak de hamburgers 10-12 minuten op middelhoog vuur. Voeg de rode ui toe en bak ze mee.
7.
Verdeel de zoete aardappelfriet en de hamburgers over de borden, samen met wat rode ui, lente-ui en Heinz [Seriously] Good Mayonaise.