Tempeh Steamed Buns

RDP

Tempeh Steamed Buns
 Tempeh Steamed Buns
INGREDIËNTEN
BEREIDINGSWIJZE
INGREDIËNTEN

3 delen Heinz Sticky Korean BBQ

1 deel Gochujang saus

2 delen Heinz Tomato Ketchup

Crispy gebakken tempeh

1 deel Wijko ketjap manis

Bao steamed buns

Komkommer

Wortel

Koriander

Sesamzaad

BEREIDINGSWIJZE
1.

Maak de Heinz Gochujang Ketchup door 1 deel Heinz Sticky Korean BBQ saus, 1 deel Gochujang saus en 2 delen Heinz Tomaten Ketchup te mixen.

2.
Dan maak je de Sticky Korean Tempeh door de tempeh crispy te bakken, te mixen met 2 delen Heinz Sticky Korean BBQ saus en 1 deel Wijko ketjap manis. Deze sauteer je op middelhoog vuur totdat de tempeh de saus heeft opgenomen.
3.
Als laatste vul je een bao steamed bun met je Sticky Korean Tempeh (zie stap 2), komkommer, wortel, een drizzle van Heinz Gochujang (zoals gemaakt in stap 1), ketchup, koriander en sezamzaad. Eet smakelijk!