Wraps met kip en groenten

RDP

Wraps met kip en groenten
 Wraps met kip en groenten
PORTIES 4
BEREIDINGSTIJD
20 minuten
INGREDIËNTEN
BEREIDINGSWIJZE
INGREDIËNTEN

2 el olijfolie om in te bakken

300 g kipfilet, in reepjes

1 rode paprika, in stukjes

1 blikje mais van 150 g, uitgelekt

2 blikjes kidneybonen van 200 g, uitgelekt

350 g Heinz Tomato Frito

4 grote tortillawraps

4 el zure room

1 krop little gem

BEREIDINGSWIJZE
1.
Verwarm de olijfolie op hoge temperatuur in een grote koekenpan en bak de kipreepjes goudbruin en gaar. Haal ze uit de pan en zet opzij.
2.
Bak in dezelfde koekenpan de stukjes rode paprika ongeveer 5 minuten, of tot ze zacht zijn. Voeg dan de mais en kidneybonen toe en roer alles goed door.
3.
Voeg de Heinz Tomato Frito en gebakken kipreepjes toe en verwarm ze een paar minuten mee. Doe dan de deksel op de pan en houd de saus warm tot de wraps klaar zijn.
4.
Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
5.
Bestrijk het midden van elke wrap met 1 el zure room. Leg daarop wat slablaadjes en een kwart van het bonenmengsel; houd de onderste rand vrij. Vouw dan de buitenkanten van elke wrap voorzichtig over elkaar heen en de onderkant naar achteren, als een soort envelop.