Rigatoni met groenten

RDP

Rigatoni met groenten
 Rigatoni met groenten
PORTIES 4
BEREIDINGSTIJD
20 minuten
INGREDIËNTEN
BEREIDINGSWIJZE
INGREDIËNTEN

1 fles (495 g) Heinz Tomato Frito Creations Roasted Peppers & Onions

2 teentjes knoflook

1 courgette

300 g kastanjechampignons

1 gele paprika

2 eetlepels olijfolie

2 takjes rozemarijn

15 g verse basilicum

300 g volkoren rigatoni pasta

100 g geraspte kaas

BEREIDINGSWIJZE
1.

Hak de knoflook fijn en snijd de courgette, kastanjechampignons en paprika in blokjes.

2.
Verhit de olie in een pan en voeg alle gesneden groenten hieraan toe. Bak het geheel zo’n 2 minuten. Voeg daarna de takjes rozemarijn toe.
3.
Voeg de Heinz Tomato Frito Creations toe en laat de saus vervolgens zo’n 10 minuten sudderen.
4.
Voeg 5 fijngesneden basilicumblaadjes toe. Dek de pan af en houd de saus warm tot de pasta gaar is.
5.
Kook de rigatoni volgens de aanwijzingingen op de verpakking ervan. Giet af en verdeel de pasta over 4 borden.
6.
Schep de saus over de pasta en garneer de borden met de resterende basilicumblaadjes en geraspte kaas. Breng naar eigen wens op smaak met peper en zout.