Gegrilde steakspiesjes

RDP

Gegrilde steakspiesjes
 Gegrilde steakspiesjes
PORTIES 4
BEREIDINGSTIJD
30 minuten + 1 uur om te marineren
INGREDIËNTEN
BEREIDINGSWIJZE
INGREDIËNTEN

500g sirloin steak

Groente naar keuze

1 el olijfolie

2 el soja saus

1 el rode wijnazijn

1 el honing

1 el Dijon mosterd

Lea & Perrins Worcestershire Sauce

2el Heinz Tomato Ketchup

spiesen

BEREIDINGSWIJZE
1.
Doe de olijfolie, soja saus, rode wijnazijn, honing, Dijon mosterd en een scheutje Lea & Perrins Worcestershire Sauce in een grote kom en roer kort door.
2.
Snijd de steak in blokjes van ongeveer 2,5cm en voeg toe aan het marinademengsel. Zorg ervoor dat het vlees goed bedekt is met marinade, dek af en laat in de koelkast minstens een uur trekken.
3.
Snijd de gekozen groente en verhit je BBQ of grillpan. Doe wat olijfolie over de groente en rijg blokjes vlees en blokjes groente om en om aan een spies.
4.
Grill de kebab op een middelhoog vuur voor ongeveer 12-15 minuten. Draai regelmatig. De kebab is klaar wanneer alle zijden van het vlees goed gebruind zijn en de groente zacht is.
5.
Serveer met Heinz Tomato Ketchup en je favoriete bijgerechten.