Tosti venkelsalami

RDP

Tosti venkelsalami
 Tosti venkelsalami
PORTIES 4
BEREIDINGSTIJD
10 minuten
INGREDIËNTEN
BEREIDINGSWIJZE
INGREDIËNTEN

4 witte bolletjes

100g venkelsalami

100g mozzarella

100g Parmezaanse kaas

2 el Heinz Tomato Ketchup

20g basilicum

olijfolie

peper en zout

BEREIDINGSWIJZE
1.
Snijd de bolletjes door midden en bestrooi beide kanten met de geraspte Parmezaanse kaas.
2.
Beleg 1 zijde met de venkelsalami en besmeer dit met een halve el Heinz Tomato Ketchup. Scheur de mozzarella in stukjes en verdeel over de salami. Breng op smaak met peper en zout en voeg basilicum toe naar smaak.
3.
Leg de broodjes op elkaar en besmeer het tosti-ijzer licht met olijfolie. Toast het broodje hier in en serveer met Heinz Tomato Ketchup.