Tosti gehaktbal met Heinz Tomato Ketchup 50% Minder Suikers & Zout

RDP

Tosti gehaktbal met Heinz Tomato Ketchup 50% Minder Suikers & Zout
 Tosti gehaktbal met Heinz Tomato Ketchup 50% Minder Suikers & Zout
PORTIES 4
BEREIDINGSTIJD
30 minuten
INGREDIËNTEN
BEREIDINGSWIJZE
INGREDIËNTEN

2 dikke witte boterhammen

2 el paneermeel

150g rundergehakt

1 eigeel

2 plakken cheddar kaas

1 bol mozzarella

Heinz Tomato Ketchup 50% Minder Suikers & Zout

een half teentje knoflook

1 tl Italiaanse kruiden

1/2 tl chilivlokken

olijfolie

basilicum

peper en zout

BEREIDINGSWIJZE
1.
Verwarm de oven voor op 160°C.
2.
Pers de knoflook. Doe het gehakt in een kom en meng dit met het eigeel, paneermeel, de Italiaanse kruiden, de chilivlokken en de knoflook . Breng op smaak met peper en zout.
3.
Draai balletjes van eht gehakt ter grootte van een flinke walnoot, en bestrijk ze met wat olijfolie. Leg ze op een bakplaat en bak ze in 15-20 minuten goudbruin en gaar.
4.
Bak de boterhammen licht aan in een koekenpan met wat olijfolie, houd ze apart. Snijd de mozzarella in plakjes.
5.
Beleg beide boterhammen met een plakje cheddar kaas, 1 tl Heinz Tomato Ketchup 50% Minder Suikers & Zout en de plakken mozzarella. Leg de boterhammen terug ind e warme koekenpan tot de kaas gesmolten is.
6.
Haal de boterhammen uit de pan en leg de basilicum en gehaktballetjes op een boterham. Plaats de andere er bovenop en serveer met Heinz Tomato Ketchup 50% Minder Suikers & Zout.