Sticky pork en sesamburger

RDP

Sticky pork en sesamburger
 Sticky pork en sesamburger
PORTIES 4
BEREIDINGSTIJD
40 minuten + 30 minuten rusten
INGREDIËNTEN
BEREIDINGSWIJZE
INGREDIËNTEN

4 brioche broodjes

40g broodkruimels

500g varkensgehakt

Heinz Roasted Garlic & Sundried Tomato Ketchup

3 lente-uitjes

6 radijsjes

een kwart Chinese bladkool

1 wortel

2 limoenen

1 el chilipasta

2 el bieslook

1 el sesamzaadjes

1 el sojasaus

1 el honing

1 el olijfolie

BEREIDINGSWIJZE
1.

Doe het gehakt in een kom en voeg daar de broodkruimels, sesamzaadjes, lente-ui, sojasaus en honing aan toe.

2.
Meng dit goed en verdeel het in vieren. Dek af en laat minstens een half uur afkoelen in de koelkast.
3.
Snijd de radijsjes in rondjes, rasp de wortel en snijd de Chinese bladkool fijn. Meng de chilipasta met het sap van de limoen en giet dit over de groente. Meng dit en zet opzij.
4.
Verwarm je barbecue of grillpan tot deze goed heet is. Bestrijk de hamburgers lichtjes met olijfolie aan beide kanten en grill ze 8-10 minuten per kant.
5.
Rooster de broodjes en beleg ze met salade, een gegrilde burger en wat Heinz Tomato Ketchup.