Oosterse burger met mangosalsa en Heinz Tomato Ketchup

RDP

Oosterse burger met mangosalsa en Heinz Tomato Ketchup
 Oosterse burger met mangosalsa en Heinz Tomato Ketchup
PORTIES 4
BEREIDINGSTIJD
35 minuten
INGREDIËNTEN
BEREIDINGSWIJZE
INGREDIËNTEN

4 hamburgerbroodjes

1 hand paneermeel

500g rundergehakt

1 ei

Heinz Tomato Ketchup

2 eetrijpe mango's

1 limoen

1 komkommer

2 rode uien

1 rode peper

een half bosje verse peterselie of koriander

2 tl garam masala

peper en zout

BEREIDINGSWIJZE
1.
Meng het gehakt, het ei, de garam masala en het paneermeel in een kom. Voeg peper en zout toe naar smaak en vorm 4 gelijke burgers van het gehakt.
2.
Pel de uien, was de komkommer en verwijder hier de zaadlijsten van. Schil de mango en maak de rode peper schoon. Snijd alles vervolgens in kleine blokjes en hak de peterselie/koriander fijn.
3.
Meng de groente die je net hebt gesneden met wat peper en zout. Halveer de limoen en bak deze met de gesneden kant naar beneden op de barbecue tot deze lichtbruin kleurt. Knijp vervolgens uit boven de salsa, roer dit door elkaar en zet apart.
4.
Bak de burgers op de barbecue tot ze gaar zijn. Halveer de broodjes en bak deze kort mee tot er een grillstreep ontstaat.
5.
Besmeer de onderste helft van het broodje met Heinz Tomato Ketchup en voeg de burger en de salsa toe.