BEREIDINGSTIJD 5 minuten + 60 minuten oventijd + 60 minuten om te marineren
INGREDIËNTEN
BEREIDINGSWIJZE
INGREDIËNTEN
1kg kippenvleugels
50g boter
4 el Heinz Aromatic Herbs & Sun Ripened Tomato Ketchup
sap van 1 limoen
1/4 tl cayennepeper
1 el tijm
1 el knoflookzout
2 el azijn
50g ahornsiroop
BEREIDINGSWIJZE
1.
Doe de cayennepeper, tijm, het knoflookzout, het sap van de limoen en de Heinz Aromatic Herbs & Sun Ripened Tomato Ketchup in een schaaltje, meng goed, en giet over de kippenvleugels. Laat dit minstens 60 minuten staan.
2.
Verwarm de oven voor op 160 °C. Verspreid de vleugels over een bakplaat en rooster ze 45 minuten in het midden van de oven. Zet de temperatuur op 200°C voor de laatste 5-10 minuten.
3.
Doe de boter, ahornsiroop en azijn in een pan en laat 5 minuten sudderen zodat het iets dikker wordt. Giet dit vervolgens over de kipvleugels.
4.
Serveer de kippenvleugels met Heinz Aromatic Herbs & Sun Ripened Tomato Ketchup als dip.