Merguez hotdog met verse kruidensalsa

RDP

Merguez hotdog met verse kruidensalsa
 Merguez hotdog met verse kruidensalsa
PORTIES 4
BEREIDINGSTIJD
15 minuten
INGREDIËNTEN
BEREIDINGSWIJZE
INGREDIËNTEN

4 (Turkse) pistoletjes

8 Merguez worsten

Heinz Mayonaise Original

Heinz Tomato Ketchup

een halve rode kool

1 limoen

1 ui

olijfolie

peterselie

munt

bieslook

peper en zout

BEREIDINGSWIJZE
1.

Bak de Merguez worstjes gaar op laag tot middelhoog vuur in een lage pan. Het is ook mogelijk om deze eventueel te grillen op de BBQ. Snipper ondertussen een ui fijn.

2.
Snijd de kruiden en rode kool fijn, en breng deze samen in een grote kom. Voeg hier wat olijfolie, limoensap en peper en zout naar smaak aan toe. Zet de kom apart.
3.
Wanneer de worstjes gaar zijn gebakken, kun je ze uit de pan halen. Bak vervolgens de versnipperde ui in het vet van de worstjes, totdat deze een crunchy textuur krijgen.
4.
Snijd de broodjes open en besmeer deze eerst met een laag Heinz Mayonaise Original. Plaats vervolgens de hotdogs in het broodje en dek het af met de kruidensalsa van rode kool en kruiden. Vervolgens voeg je de gebakken ui toe en maak je het broodje af met Heinz Tomato Ketchup.