Vegetarische Pizzawheels

RDP

Vegetarische Pizzawheels
 Vegetarische Pizzawheels
PORTIES 4
BEREIDINGSTIJD
25
INGREDIËNTEN
BEREIDINGSWIJZE
INGREDIËNTEN

212 g Heinz Tomato Frito (kleinverpakking)

400 ml (1 fles) Heinz Tomato Ketchup Zero, zonder toegevoegde suikers en zout

1 Pizzadeeg

Handvol gerapste mozzarella

Handvol geraspte parmezaanse kaas

15 g Fijngehakte peterselie

15 g Fijngehakte basilicum

BEREIDINGSWIJZE
1.

Verwarm de oven voor op basis van de bereidingswijze van het pizzadeeg.

2.
Bekleed een bakplaat met bakpapier.
3.
Verdeel de Heinz Tomato Frito gelijkmatig over het pizzadeeg. Strooi vervolgens de geraspte mozzarella, de geraspte parmezaan en de fijngehakte peterselie over het pizzadeeg heen.
4.
Rol het pizzadeeg op. Gebruik een scherp koksmes om het opgerolde pizzadeeg in 12 rollen te snijden. Gebruik de platte kant van het mes om de pizzawheels op de bakplaat te leggen. Houd een tussenruimte van een paar centimeter aan, omdat het pizzadeeg iets uit zal zetten. 
5.
Bak de pizzawheels in 12 tot 15 minuten gaar, of tot deze goudkleurig zijn.
6.
Laat de pizzawheels een paar minuten afkoelen en leg ze vervolgens op een serveerschaal. Bestrooi de pizzawheels met de fijngehakte basilicum en serveer met Heinz Tomato Ketchup Zero. Eetsmakelijk!