Mini hamburgers met Heinz Tomato Ketchup Zero

RDP

Mini hamburgers met Heinz Tomato Ketchup Zero
 Mini hamburgers met Heinz Tomato Ketchup Zero
PORTIES 8
BEREIDINGSTIJD
20
INGREDIËNTEN
BEREIDINGSWIJZE
INGREDIËNTEN

1 fles (400 ml) Heinz Tomato Ketchup Zero (zonder toegevoegde suikers en zout)

500 g (gekruid) gehakt

1 gele ui

2 tomaten

4 bladeren Romeinse sla

4 plakken cheddarkaas

2 el olijfolie

8 mini hambugerbroodjes

BEREIDINGSWIJZE
1.

Draai 8 gehaktballetjes van (gekruid) gehakt.

2.
Snijd de gele ui in halve ringen en snijd de tomaat in plakken. Snijd de Romeinse sla in grove repen en halveer de plakken cheddar.
3.
Bestrijk de gehaktballetjes met olijfolie. Verhit een bakplaat en leg de gehaktballetjes hierop. Druk de gehaktballetjes plat en gril de hamburgers 3 minuten aan elke kant. Voeg de cheddarkaas toe na het omdraaien van de hamburgers, zodat deze bovenop smelt.
4.
Snijd de hamburgerbroodjes open en leg blaadjes sla op de onderkant van het broodje. Leg de hamburger op het broodje en voeg daarna een plak tomaat en de gebakken ui toe. Maak de mini hamburgers af met de bovenkant van het broodje.
5.
Zet een bakje met Tomato Ketchup Zero (zonder toegevoegde suikers en zout) klaar om de hamburgers in te dippen. Eetsmakelijk!