Hapklare kip-mozzarella-grùyere tosti met Heinz Tomato Ketchup Zero

RDP

Hapklare kip-mozzarella-grùyere tosti met Heinz Tomato Ketchup Zero
 Hapklare kip-mozzarella-grùyere tosti met Heinz Tomato Ketchup Zero
PORTIES 2
BEREIDINGSTIJD
10 minuten
INGREDIËNTEN
BEREIDINGSWIJZE
INGREDIËNTEN

1 fles (400 ml) Heinz Tomato Ketchup Zero (zonder toegevoegde suikers en zout)

1 stuk gerookte kipfilet

½ rode ui

2 handvol spinazie

50 g geraspte mozzarella

50 g geraspte grùyere

4 sneetjes volkorenbrood

1 el olijfolie

BEREIDINGSWIJZE
1.

Snijd de kifilet in dunne reepjes en snijd de rode ui in dunne plakjes.

2.
Verdeel de spinazie, kip, ui en geraspte kaas over de twee sneetjes brood. Druk de andere twee sneetjes erop. Bestrijk de buitenkant met olie.
3.
Verhit een bakplaat en rooster de tosti’s 2-3 minuten op laag vuur aan beide kanten tot ze bruin en knapperig zijn. Dek af met een deksel om het smelten van de kaas te versnellen.
4.
Snijd de tosti’s in kleine, hapklare blokjes en serveer met Heinz Tomato Ketchup Zero (zonder toegevoegde suikers en zout).