Banaan-mayonaise muffins

Banaan-mayonaise muffins
 Banaan-mayonaise muffins
PORTIES 4
BEREIDINGSTIJD
40 minuten
INGREDIËNTEN
BEREIDINGSWIJZE
INGREDIËNTEN

2 grote eieren

2 overrijpe bananen

12 gedroogde bananenschijfjes

150g Heinz [Seriously] Good Mayonaise

150g fijne kristalsuiker

260g zelfrijzend bakmeel

1 tl bakpoeder

1 tl vanille

1/2 tl baksoda

BEREIDINGSWIJZE
1.
Plaats 12 papieren muffinvormpjes in een muffinblik en verwarm de oven voor op 190 °C (electrisch).
2.
Stamp de banaan fijn en doe deze samen met de suiker, mayonaise, vanille en eieren in een kom. Klop totdat het mengsel een zachte textuur heeft.
3.
Spatel de bloem, baksoda en het bakpoeder er zachtjes doorheen om een dik beslag te maken.
4.
Verdeel het mengsel over de vormpjes en doe op elk vormpje een bananenschijfje.
5.
Bak in het midden van de oven voor 20-25 minuten. De muffins zijn gaar als je een satéprikker in het midden van de muffins kan steken en deze er schoon uit komt.
6.
Laat de muffins afkoelen op een bakrooster en serveer.