Salade van geroosterde zoete aardappel en rode ui

RDP

Salade van geroosterde zoete aardappel en rode ui
 Salade van geroosterde zoete aardappel en rode ui
PORTIES 4
BEREIDINGSTIJD
40 minuten
INGREDIËNTEN
BEREIDINGSWIJZE
INGREDIËNTEN

550g parelcouscous

zoete aardappel

50g yoghurt

geroosterde gemengde noten

Heinz Mayonaise Original

50g mosterd gedroogde cranberry's

salademix mesclun

1 ui

2 bosuitjes

1 teentje knoflook

peterselie

olijfolie

peper en zout

BEREIDINGSWIJZE
1.

Schil de zoete aardappel, snijd ze in blokjes en rooster ze in wat olijfolie, peper en zout.

2.
Snipper ondertussen de rode ui en de knoflook.
3.
Bereid de parelcouscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4.
Leg de zoete aardappelblokjes apart wanneer ze gaar en rondom bruin zijn. Laat ze rustig afkoelen.
5.
Meng in een kom de Heinz Mayonaise Original, yoghurt en mosterd met een vork door elkaar.
6.
Wanneer alle elementen af zijn, maak je de borden op door te beginnen met de sla en te eindigen met de dressing.