Couscoussalade met verse kruiden, citroen en noten

RDP

Couscoussalade met verse kruiden, citroen en noten
 Couscoussalade met verse kruiden, citroen en noten
PORTIES 4
BEREIDINGSTIJD
30 minuten
INGREDIËNTEN
BEREIDINGSWIJZE
INGREDIËNTEN

200g couscous

400ml kippenbouillon of water

50g crème fraîche

75g Heinz Mayonaise Original

2 el olijfolie

4 el bieslook

4 el peterselie

4 el gemengde noten

geraspte citroen

BEREIDINGSWIJZE
1.

Breng de kippenbouillon aan de kook.

2.
Meng de bouillon met de couscous en dek het geheel af, laat 5 minuten staan.
3.
Meng de olijfolie door de couscous en laat afkoelen.
4.
Meng de koude couscous met de Heinz Mayonaise Original, crème fraîche, kruiden en geraspte citroen.
5.
Breng op smaak met wat peper en zout. Wacht tot het laatste moment met het toevoegen van de geroosterde noten en serveer.