Aardappelsalade met pancetta

RDP

Aardappelsalade met pancetta
 Aardappelsalade met pancetta
PORTIES 4
BEREIDINGSTIJD
35 minuten
INGREDIËNTEN
BEREIDINGSWIJZE
INGREDIËNTEN

600g vastkokende aardappelen

80g pancetta

50g Roquefort kaas

6 el Heinz Mayonaise Original

1 el olijfolie

bladpeterselie

peper en zout

BEREIDINGSWIJZE
1.

Schil de aardappelen, breng wat aan de kook en voeg wat zout toe. Doe de aardapelen in de pan en laat ze 15-20 minuten sudderen.

2.
Giet de aardappelen af en snijd horizontaal door de helft. Doe de olijfolie, de bladpeterselie en wat peper en zout over de aardappelen en grill ze.
3.
Snijd ondertussen de pancetta fijn, bak tot die goudkleurig is en houd warm.
4.
Prak de kaas fijn en roer dit door de Heinz Mayonaise Original met 1.5 el water. Breng op smaak met peper.
5.
Stapel de aardappelen op een grote schaal en verdeel de dressing erover. Voeg tot slot de pancetta toe.