Kapsalon 2.0

RDP

Kapsalon 2.0
 Kapsalon 2.0
PORTIES 4
BEREIDINGSTIJD
50 minuten
INGREDIËNTEN
BEREIDINGSWIJZE
INGREDIËNTEN

4 aardappelen

200g gerookte kip

geraspte oude kaas

4el Heinz Mayonaise Original

1 rode paprika

1 avocado

8 groene asperges

4 bospenen

handje cherrytomaten

handje granaatappelpitjes

sla

olijfolie

paprikapoeder

peper en zout

BEREIDINGSWIJZE
1.

Verwarm de oven voor op 220 °C.

2.
Bak alle plakken ontbijtspek in een koekenpan totdat deze krokant zijn. Laat ze uitlekken op keukenpapier en verkruimel vervolgens het krokante ontbijtspek in een kleine kom. Leg vervolgens apart, om later als garnering te gebruiken
3.
Snijd de gerookte kip in dunne reepjes. Besprenkel deze met olijfolie, een snufje paprikapoeder, peper en zout. Snijd vervolgens de paprika, asperges en bospenen in dunne reepjes.
4.
Plaats alle groenten op een bakplaat en bak deze groente reepjes af in 25 minuten.
5.
Haal de groenten uit de oven en bestrooi deze met geraspte kaas. Plaats de bakplaat vijf minuten terug in de oven zodat de kaas kan smelten.
6.
Wanneer de kaas gesmolten is, is het tijd om de kapsalon samen te stellen. Plaats eerst de groenten op een bedje van sla op een bord of schaal. Strooi eventueel nog wat geraspte kaas eroverheen. Plaats daarna de gemarineerde gerookte kip, halve cherrytomaatjes en avocadopartjes over de groenten heen.
7.
Gebruik de verkruimelde bacon en de granaatappelpitjes als garnering en serveer met de heerlijke Heinz Mayonaise Original!