Runderchipolata met krieltjes en groenten

RDP

Runderchipolata met krieltjes en groenten
 Runderchipolata met krieltjes en groenten
BEREIDINGSTIJD
20 minuten
INGREDIËNTEN
BEREIDINGSWIJZE
INGREDIËNTEN

220 ml (1 fles) Heinz Curry Tomato & Herb sauce for Sausage

8 stuks gekruide runderchipolata worstjes

450 g krieltjes

1 rode paprika

1 gele paprika

1 ui

2 eetlepels olijfolie

BEREIDINGSWIJZE
1.

Snijd de paprika en ui in dunne reepjes.

2.
Verhit 1 eetlepel olijfolie in een pan en fruit hierin de ui. Voeg daarna de krieltjes toe en bak het geheel gedurende 7 minuten.
3.
Voeg de paprika reepjes toe aan de pan met krieltjes en bak alles nog 5 minuten, of tot de krieltjes goudgeel en gaar zijn.
4.
Verhit ondertussen in een andere pan de overige olijfolie en bak de runderchipolata worstjes rondom bruin en in ongeveer 5 minuten gaar.
5.
Serveer het gerecht warm en besprenkel de worstjes met de heerlijke Heinz Tomaten Kruiden saus voor Worst. Breng naar eigen wens op smaak met peper en zout.