220 ml (1 fles) Heinz Curry Tomato & Herb sauce for Sausage
8 stuks gekruide runderchipolata worstjes
450 g krieltjes
1 rode paprika
1 gele paprika
1 ui
2 eetlepels olijfolie
BEREIDINGSWIJZE
1.
Snijd de paprika en ui in dunne reepjes.
2.
Verhit 1 eetlepel olijfolie in een pan en fruit hierin de ui. Voeg daarna de krieltjes toe en bak het geheel gedurende 7 minuten.
3.
Voeg de paprika reepjes toe aan de pan met krieltjes en bak alles nog 5 minuten, of tot de krieltjes goudgeel en gaar zijn.
4.
Verhit ondertussen in een andere pan de overige olijfolie en bak de runderchipolata worstjes rondom bruin en in ongeveer 5 minuten gaar.
5.
Serveer het gerecht warm en besprenkel de worstjes met de heerlijke Heinz Tomaten Kruiden saus voor Worst. Breng naar eigen wens op smaak met peper en zout.