Runderchipolata met krieltjes en groenten

RDP

Runderchipolata met krieltjes en groenten
 Runderchipolata met krieltjes en groenten
BEREIDINGSTIJD
20 minuten
INGREDIËNTEN
BEREIDINGSWIJZE
INGREDIËNTEN

220 ml (1 fles) Heinz Curry Tomato & Herb sauce for Sausage

8 stuks gekruide runderchipolata worstjes

450 g krieltjes

1 rode paprika

1 gele paprika

1 ui

2 eetlepels olijfolie

BEREIDINGSWIJZE
1.

Snijd de paprika en ui in dunne reepjes.

2.
Verhit 1 eetlepel olijfolie in een pan en fruit hierin de ui. Voeg daarna de krieltjes toe en bak het geheel gedurende 7 minuten.
3.
Voeg de paprika reepjes toe aan de pan met krieltjes en bak alles nog 5 minuten, of tot de krieltjes goudgeel en gaar zijn.
4.
Verhit ondertussen in een andere pan de overige olijfolie en bak de runderchipolata worstjes rondom bruin en in ongeveer 5 minuten gaar.
5.
Serveer het gerecht warm en besprenkel de worstjes met de heerlijke Heinz Tomaten Kruiden saus voor Worst. Breng naar eigen wens op smaak met peper en zout.

One trust Button