Sweet garlic biefstukspiesjes

RDP

Sweet garlic biefstukspiesjes
 Sweet garlic biefstukspiesjes
BEREIDINGSTIJD
30 minuten
INGREDIËNTEN
BEREIDINGSWIJZE
INGREDIËNTEN

220 ml (1 fles) Heinz Sweet Garlic sauce for Beef

2 rode uien

350 g groene asperges

2 eetlepels sojasaus

scheutje worcestershire saus

1 theelepel honing

1 eetlepel Dijonmosterd

400 g biefstuk in blokjes

1 eetlepel olijfolie

8 spiesjes om aan te rijgen

BEREIDINGSWIJZE
1.

Snijd de rode ui in blokjes van 1,5 cm. Snijd vervolgens ongeveer 2 cm van de onderkant van de asperges af. Meng de sojasaus, worcestershire saus, honing en Dijonmosterd in een kom als marinade. Snijd de biefstuk in blokjes van 1,5 cm en roer deze vervolgens door de marinade heen. Dek de kom af en marineer het vlees minstens een uur in de koelkast.

2.
Verhit de grillpan of -grill tot hij gloeiend heet is en besprenkel de gesneden groenten met olie. Rijg het gemarineerde vlees aan de spiesjes, afgewisseld met stukken groenten.
3.
Grill de spiesjes op middelhoog vuur en draai ze regelmatig om gedurende 12 tot 15 minuten, of tot het vlees aan alle kanten goed bruin is en de groenten gaar zijn.
4.
Besprenkel de spiesjes met de Heinz Sweet Garlic saus en serveer met je favoriete barbecue bijgerechten.