Sweet chili kip met salade

RDP

Sweet chili kip met salade
 Sweet chili kip met salade
PORTIES 4
BEREIDINGSTIJD
25 minuten
INGREDIËNTEN
BEREIDINGSWIJZE
INGREDIËNTEN

220 ml (1 fles) Heinz Sweet Chili sauce for Chicken

500 g cherrytomaten

400 g kipfilet

2 eetlepels olijfolie

2 eetlepels knoflookpoeder

1 citroen

300 g gemengde salade

BEREIDINGSWIJZE
1.

Snijd de cherrytomaten doormidden. Snijd vervolgens de kipfilets met een scherp mes in en leg deze open. Bestrijk beide kanten met 1 eetlepel olijfolie.

2.
Plaats een grillpan op hoog vuur en grill de kip 5 minuten aan elke kant, of tot de kip bruin en gaar is. Haal de kip uit de pan en laat een paar minuten rusten. Snijd de kip daarna in reepjes.
3.
Voor de dressing pers je de citroen uit en meng je dit met de resterende olijfolie. Doe de salade en de gesneden cherrytomaten in een kom en giet de dressing hier overheen.
4.
Besprenkel de kip met de Sweet Chili saus en serveer samen met de salade. Breng naar eigen wens op smaak met peper en zout.