Chili sin carne

RDP

Chili sin carne
 Chili sin carne
PORTIES 4
BEREIDINGSTIJD
20 Minuten
INGREDIËNTEN
BEREIDINGSWIJZE
INGREDIËNTEN

1 fles (495 g) Heinz Tomato Frito Creations Caramelised Onions & Shallots

2 teentjes knoflook

400 g kidneybonen (blik)

200 g zilvervliesrijst

2 eetlepels olijfolie

150 g pompoenblokjes

250 ml groentebouillon

1 eetlepel chilipoeder

1 avocado

125 ml light crème fraîche

15 g koriander

BEREIDINGSWIJZE
1.

Snijd de knoflook fijn en laat de kidneybonen uitlekken in een vergiet.

2.
Kook de zilvervliesrijst volgens verpakking. Giet de rijst af en zet de rijst vervolgens met de deksel apart.
3.
Verhit de olie in een pan. Fruit de knoflook en pompoenblokjes aan op laag vuur. Voeg de kidneybonen toe en bak het geheel een paar minuten op middelhoog vuur.
4.
Voeg de Heinz Tomato Frito Creations, groentebouillion en chilipoeder toe. Laat het geheel gedurende  zo’n 10 minuten sudderen. Snijd de avocado in blokjes.
5.
Serveer de chili in een diep bord met zilvervliesrijst en garneer met avocadoblokjes, crème fraîche en koriander. Breng naar eigen wens op smaak met peper en zout.