Kruidige pasta met venkel

RDP

Kruidige pasta met venkel
 Kruidige pasta met venkel
DIENEN 4
BEREIDINGSTIJD
30 minuten
INGREDIËNTEN
BEREIDINGSWIJZE
INGREDIËNTEN

250g spaghetti

3 sneetjes witbrood

1 pot Heinz Traditional Pastasaus

1 venkel

1 teentje knoflook

1 el olijfolie

BEREIDINGSWIJZE
1.

Bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2.
Snijd de venkel en bak deze 10 minuten in de olijfolie of tot ze zacht zijn. Voeg de Heinz Traditional Pastasaus toe en laat sudderen tot de pastasaus warm is.
3.
Snijd de knoflook en scheur het brood in stukken. Bak de knoflook 2 minuten in een pan met olijfolie, voeg dan het brood toe. Bak dit 5 tot 7 minuten tot het brood goudbruin in. Breng op smaak met zout en peper en laat afkoelen op keukenpapier.
4.
Leg de spaghetti in een kom en giet de saus er overheen. Werk af met broodkruimels.