Meatless burgers met frisse krieltjessalade

RDP

Meatless burgers met frisse krieltjessalade
 Meatless burgers met frisse krieltjessalade
PORTIES 2
BEREIDINGSTIJD
20 minuten
INGREDIËNTEN
BEREIDINGSWIJZE
INGREDIËNTEN

400g krieltjes met schil

75g sperziebonen (een handjevol)

100g groene asperge of een halve broccoli

½ citroen

200g doperwten

10g peterselie

10g munt

½ eetlepel Dijon mosterd

1 theelepel (olijf)olie

2 Heinz Meatless Burgers

BEREIDINGSWIJZE
1.

Halveer de krieltjes en kook in ca. 15 min.: laat vervolgens afkoelen.

2.
Dop de sperziebonen, snijd de harde onderkant van de asperges af en rasp de schil van de citroen.
3.
Kook de sperziebonen 8 min.: voeg de laatste 2 min. de asperges en doperwten toe en giet af.
4.
Snipper de peterselie en munt en maak een dressing van de verse kruiden, de mosterd, het citroensap en de citroenschil.
5.
Meng de dressing door alle groenten en krieltjes.
6.
Bak in een aparte pan de Heinz Meatless Burgers volgens de instructies op de verpakking en serveer bij deze heerlijke krieltjessalade.