Cheesy tortilla driehoeken

Cheesy tortilla driehoeken
 Cheesy tortilla driehoeken
DIENEN 4
BEREIDINGSTIJD
45 minuten
INGREDIËNTEN
BEREIDINGSWIJZE
INGREDIËNTEN

1 pak tortillawraps van 20 cm

350g kipdijfilet

75g oude kaas

1 ei

250ml Heinz Tomato Frito

5 stengels bosui

1 groene paprika

1 ui

1 teentje knoflook

1 tl komijnpoeder

1 limoen, uitgeperst

1 tl gerookt paprikapoeder

olijfolie

BEREIDINGSWIJZE
1.
Verwarm de oven voor op 180 graden.
2.
Snijd de kipdijfilet in kleine blokjes en bak deze aan in een klein beetje olijfolie.
3.
Snijd de bosui, paprika, ui en knoflook. Voeg deze toe aan de kippendijen en bak 5 minuten mee. Voeg de specerijen toe en bak 1 minuut mee.
4.
Blus het geheel af met 250ml Heinz Tomato Frito en het sap van een limoen.
5.
Breng het geheel aan de kook en meng de oude kaas erdoorheen.
6.
Zet de pan opzij om af te koelen.
7.
Snijd ondertussen de tortillawraps in vieren en klop het ei los in een kom.
8.
Leg een klein beetje vulling op een tortillakwart en bestrijk de randen met ei.
9.
Vouw de tortilla dicht zodat er een driehoek ontstaat en druk de randen goed aan.
10.
Leg de tortilla-driehoeken op een ovenplaat met bakpapier en bestrijk ze met het overige opgeklopte ei.
11.
Bak de tortilla driehoeken in ongeveer 8 minuten af in de oven.