Thaise garnalen uit de wok

Thaise garnalen uit de wok
 Thaise garnalen uit de wok
PORTIES 4
BEREIDINGSTIJD
30 minuten
INGREDIËNTEN
BEREIDINGSWIJZE
INGREDIËNTEN

300g pandanrijst

500g grote, ongepelde garnalen

1 pak Heinz Tomato Gezeefd

400ml kokosmelk

3 limoenen

2 bosuitjes

1 rode peper

2 el koriander

3 el olijfolie

BEREIDINGSWIJZE
1.
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking
2.
Pel de garnalen maar laat het staartje zitten. Doe het limoensap van 2 limoenen in een schaaltje en voeg de olijfolie toe, meng door elkaar tot een marinade.
3.
Breng in een grote pan de kokosmelk met de Heinz Tomato Gezeefd aan de kook. Laat 10 minuten op hoog vuur doorkoken tot.
4.
Snijd de rode peper in kleine ringetjes. Doe dit samen met de garnalen en de marinade in een pan en roerbak 3-5 minuten tot de garnalen mooi roze worden.
5.
Schenk de saus bij de garnalen en laat het geheel nog 2 minuten sudderen.
6.
Snijd de bosui in kleine stukjes. Serveer de rijst met garnalen en saus in grote kommen. Strooi de bosui en koriander erover en garneer met een partje limoen.