Penne in mossel tomatensaus

RDP

Penne in mossel tomatensaus
 Penne in mossel tomatensaus
PORTIES 4
BEREIDINGSTIJD
30 minuten
INGREDIËNTEN
BEREIDINGSWIJZE
INGREDIËNTEN

300g penne

150g voorgekookte mosselen

2 pakken Heinz Tomato Blokjes Naturel

1 krop sla

3 rode uien

2 teentjes knoflook

100ml sladressing

3 el olijfolie

BEREIDINGSWIJZE
1.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2.
Snipper de ui en hak de knoflook fijn. Verhit de olijfolie in een hapjespan en bak de ui in 5 minuten zachtjes glazig. Voeg de knoflook toe en fruit 1 minuut me.
3.
Voeg de Heinz Tomato Blokjes Naturel toe en laat de saus 10 minuten inkoken. Breng op smaak met peper en zout.
4.
Roer de mosselen door de saus en verwarm kort; voorkom dat de saus gaat koken.
5.
Was de sla en doe in een kom. Voeg de sladressing toe en meng goed.
6.
Verdeel de pasta en de mossel-tomatensaus over 4 diepe borden. Serveer met sla.