Knapperige taartjes met geitenkaas en ei

RDP

Knapperige taartjes met geitenkaas en ei
 Knapperige taartjes met geitenkaas en ei
PORTIES 4
BEREIDINGSTIJD
40 minuten
INGREDIËNTEN
BEREIDINGSWIJZE
INGREDIËNTEN

4 plakken bladerdeeg

4 plakken pancetta

100g zachte geitenkaas

4 eieren

1 pak Heinz Tomato Blokjes Naturel

1el bieslook

peper en zout

BEREIDINGSWIJZE
1.
Verwarm de oven voor op 200 °C. Bak de plakjes spek in een koekenpan knapperig.
2.
Vet vier lage ovenschaaltjes van ca. 10 cm Ø in. Bekleed elk schaaltje met een plak bladerdeeg en verdeel de Heinz Tomato Blokjes en de geitenkaas erover.
3.
Voeg peper en zout toe naar smaak en leg de plakjes spek er op. Breek to slot boven elk schaaltje een ei.
4.
Bak de taartjes 20-25 minuten in de voorverwarmde oven tot het deeg goudbruin en knapperig is, en het ei gestold is. Het is ook mogelijk een taartvorm van 22-24 cm Ø te gebruiken. Laat de taart dan 30-35 minuten in de oven staan.
5.
Serveer met bieslook.