Kalfsentrecote met tomaat en amandel

RDP

Kalfsentrecote met tomaat en amandel
 Kalfsentrecote met tomaat en amandel
PORTIES 4
BEREIDINGSTIJD
25 minuten
INGREDIËNTEN
BEREIDINGSWIJZE
INGREDIËNTEN

4 kalfsentrecotes

1 pak Heinz Tomato Blokjes met Knoflook

2 el geschaafde amandelen

150ml witte wijn

200g champignons

1 ui

3 el olijfolie

1 mespunt saffraanpoeder of enkele draadjes saffraan

peper en zout

BEREIDINGSWIJZE
1.
Snijd de champignons in plakjes en snipper de ui. Verhit de olijfolie in een pan en bak de entrecotes in 2-3 per kant goudbruin.
2.
Neem ze uit de pan en houd ze warm. Doe de champignons en de ui in de pan waar je net de entrecotes in hebt gebakken en bak 2 minuten.
3.
Voeg de wijn en de Heinz Tomato Blokjes met Knoflook toe en stoof 2 minuten. Roer dan de saffraan en 1 el amandelen erdoor.
4.
Serveer de saus met de kalfsentrecotes en strooi de rest van de amandelen erover.