Gazpacho

RDP

Gazpacho
 Gazpacho
PORTIES 4
BEREIDINGSTIJD
20 minuten + 60 minuten afkoelen
INGREDIËNTEN
BEREIDINGSWIJZE
INGREDIËNTEN

500ml Heinz Tomato Frito

400g Heinz Tomato Gepeld

100ml groente- of kruidenbouillon

1 kleine komkommer

2 sjalotjes

2 teentjes knoflok

2 tl paprikapoeder

2 el olijfolie

basilicum

peper en zout

BEREIDINGSWIJZE
1.
Snipper de sjalotjes, hak de komkommer fijn en pers de knoflook.
2.
Pureer de sjalotjes, komkommer, knoflook, paprikapoeder en olijfolie met de staafmixer of in de keukenmachine.
3.
Schenk er, als de soep te dik is, bouillon bij en voeg de Heinz Tomato Frito en Gepelde Tomaten toe en pureer alles tot een gladde soep.
4.
Voeg peper en zout toe naar smaak en laat de soep in de koelkast minstens een uur afkoelen.
5.
Serveer de soep gegarneerd met basilicum.