Gnocchi pomodori

RDP

Gnocchi pomodori
 Gnocchi pomodori
PORTIES 4
BEREIDINGSTIJD
20 minuten
INGREDIËNTEN
BEREIDINGSWIJZE
INGREDIËNTEN

500g gnocchi

1 bol mozzarella

520g Heinz Tomato Frito

1 rode paprika

1 middelgrote ui

1 teentje knoflook

100ml water

1 el olijfolie

verse basilicum

zwarte peper

BEREIDINGSWIJZE
1.
Snijd de paprika en de knoflook en snipper de ui.
2.
Verhit een koekenpan met olie en bak hierin de ui, paprika en knoflook.
3.
Blus het geheel af met de Heinz Tomato Frito en wat water, laat even sudderen.
4.
Voeg de gescheurde stukjes mozzarella toe en verwarm het mengsel totdat de mozzarella is gesmolten.
5.
Breng op smaak met peper.
6.
Kook ondertussen de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking.
7.
Schep de gnocchi met de tomatensaus er overheen in een bord, en garneer met basilicum