Burrito’s met gehakt

RDP

Burrito’s met gehakt
 Burrito’s met gehakt
PORTIES 4
BEREIDINGSTIJD
20 minuten
INGREDIËNTEN
BEREIDINGSWIJZE
INGREDIËNTEN

1 pakje (350 g) Heinz Tomato Frito

1 ui

1 teentje knoflook

1 courgette

2 paprika’s (1 rood, 1 groen)

2 eetlepels olijfolie

350 g rundergehakt

1 theelepel gedroogde oregano

6 volkoren wraps

100 g geraspte kaas

BEREIDINGSWIJZE
1.

Verwam de oven voor op 180 graden en vet een ovenschaal in.

2.
Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Snijd vervolgens de courgette en paprika in blokjes.
3.
Verhit de olie in een pan en fruit hierin de knoflook en de ui. Voeg vervolgens de courgette- en paprikablokjes toe.
4.
Voeg het gehakt toe en laat het geheel een paar minuten bakken. Voeg daarna de Heinz Tomato Frito en de gedroogde oregano toe en laat alles zo’n 10 minuten zachtjes sudderen.
5.
Vul de wraps met het gehakt-/groentemengsel en rol ze op. Leg de opgerolde wraps naast elkaar in de ovenschaal.
6.
Bestrooi de wraps met de geraspte kaas. Zet de ovenschaal vervolgens gedurende 10 minuten in de oven. Breng naar eigen wens op smaak met peper en zout.