Pappardelle Bolognese

RDP

Pappardelle Bolognese
 Pappardelle Bolognese
PORTIES 4
BEREIDINGSTIJD
20 minuten
INGREDIËNTEN
BEREIDINGSWIJZE
INGREDIËNTEN

1 fles (495 g) Heinz Tomato Frito Creations Garlic Extract & Mediterranean Herbs

1 ui

4 wortelen

1 stengel bleekselderij

1 prei

2 eetlepels olijfolie

400 g gehakt (half-om-half)

3 theelepels gedroogde Italiaanse kruiden

300 g pappardelle pasta

100 g geraspte kaas

4 blaadjes verse basilicum

BEREIDINGSWIJZE
1.

Snipper de ui. Snijd de wortelen in blokjes, en de selderijstengel en de prei in dunne plakjes.

2.
Verhit de olie in een pan en fruit hierin de ui. Voeg daarna wortel, selderij en prei toe. Bak het geheel gedurende drie minuten.
3.
Voeg daarna het gehakt en de Italiaanse kruiden toe en bak alles nog 5 minuten, of tot het gehakt rul is.
4.
Voeg de Heinz Tomato Frito Creations toe en laat de saus ongeveer 5 minuten sudderen. Houd de saus warm tot de pasta gaar is.
5.
Kook de pappardelle volgens de aanwijzingen op de verpakking ervan. Giet de gare pasta af en doe deze terug in de pan.
6.
Meng de saus direct door de pasta in de pan en verdeel alles over 4 borden. Garneer de borden met geraspte kaas en basilicumblaadjes. Breng naar eigen wens op smaak met peper en zout.