Macaronischotel

RDP

Macaronischotel
 Macaronischotel
PORTIES 4
BEREIDINGSTIJD
20 minuten
INGREDIËNTEN
BEREIDINGSWIJZE
INGREDIËNTEN

2 el olijfolie om in te bakken

1 ui, gesnipperd

1 teen knoflook, fijngehakt

1/2 tl paprikapoeder

1 gele paprika, in reepjes

250 g hamblokjes

350 g Heinz Tomato Frito

350 g Heinz Tomato Gezeefd

300 g (volkoren) macaroni

500 g broccoli, in kleine roosjes

75 g belegen kaas, geraspt

BEREIDINGSWIJZE
1.

Verwarm de oven voor tot 200 ºC op grillstand.

2.
Verwarm de olijfolie op middelhoge temperatuur in een grote koekenpan en bak de ui, knoflook en het paprikapoeder in een paar minuten zacht. Voeg dan de paprika en hamblokjes toe en bak ze nog een minuutje mee.
3.
Voeg de Heinz Tomato Frito en Heinz Tomato Gezeefd toe en roer alles goed door. Breng de saus dan aan de kook en laat ongeveer 10 minuten zachtjes doorkoken.
4.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking en kook de broccoliroosjes de laatste  minuten mee.
5.
Giet de macaroni af, doe terug in de pan en voeg de broccoli en driekwart van de saus toe. Roer alles goed door en schep het mengsel in een ovenschaal. Verdeel ook de rest van de saus over de macaroni en bestrooi met de geraspte kaas.
6.
Bak de macaronischotel in de voorverwarmde oven in een paar minuten goudbruin.