Search recipes form

Zoeken Recepten

Search recipes form

Zoeken Recepten

Varkensatés

Ingrediënten:

Voor de marinade:

4 eetlepels Heinz Barbecue Saus

60ml olie

8 eetlepels vloeibare honing

Voor het vlees:

500g varkensvlees, in blokjes

16 cherrytomaten

1 gele paprika, in stukken gesneden

1 kleine ui, in stukjes gesneden

8 sateprikkers, geweekt in water voor minstens 20 minuten.

  • Porties: 4
  • Bereidingstijd: 45 minuten, incl. marineren

Methode:

Meng 3 eetlepels Heinz Barbecue Sauce met de olie en honing in een glazen kom. Roer dit goed. Voeg de blokjes vlees toe, dek af en laat minstens 30 minuten marineren in de koelkast. Prik de vleesblokjes en groenten om de beurt op de satéprikkers. Gril de satés, waarbij je ze regelmatig keert, in 10-12 minuten, of totdat deze gaar zijn. Bestrijk net voordat ze klaar zijn het vlees met de resterende Heinz Barbecue Sauce en leg ze nog even terug op de barbecue om af te bakken. Serveer en geniet.

 

Op zoek naar meer inspirerende BBQ recepten? Daar hoort satésaus bij! Voor de lekkerste BBQ recepten met Wijko, onze favoriete satésaus, ga je naar: https://www.wijko.nl/Recipes?p=&o=BBQ&s=

print