Search recipes form

Zoeken Recepten

Search recipes form

Zoeken Recepten

Pittige Mexicaanse Hotdog met maissalsa

Ingrediënten:

1 pakje Spicy Bunlimited Mexican Hotdogs

4 Hotdogbroodjes

Heinz Seriously Good Mayonaise

Heinz Tomato Ketchup

Tortilla chips

1 blikje maïs of 1 verse maiskolf gegrild

1 blikje zwarte boontjes afgespoeld

2 tomaten in kleine blokjes gesneden

1 ui fijn gesnipperd

1 jalapeño peper fijngesnipperd

Sap van 1 limoen

Verse koriander

1 flinke scheut extra vierge olijfolie

Zout

  • Porties: 4
  • Bereidingstijd: 20 minuten

Methode:

  1. Bereid de Hotdogs volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  2.  Meng alle ingrediënten voor de maissalsa door elkaar en breng op smaak met zout.
  3. Snijd de hotdog broodjes open, besmeer met een eetlepel Seriously Good Mayonaise, leg hierop de hotdog.
  4. Schep over iedere hotdog een lepel van de Salsa en garneer met verkruimelde tortillachips en de Heinz Tomato ketchup.
  5. Serveer met tortillachips

 

print