Search recipes form

Zoeken Recepten

Search recipes form

Zoeken Recepten

Heinz seriously good pasta taart

Ingrediënten:

350 gram gedroogde spaghetti

Zout en peper

350 gram rundergehakt

Olijfolie

1 kleine rode peper zonder zaadjes in kleine stukjes gesneden

1 teen knoflook geperst

Heinz Seriously good pastasaus traditional

2 eieren geklutst

150 gram Parmezaan

1 bol mozzarella

1 handje verse basilicum

Taartspringvorm doorsnede 22 cm

  • Porties: 4
  • Bereidingstijd: 35 minuten

Methode:

  1. Verwarm de oven op 180 graden.
  2. Zet een grote kookpan op het vuur gevuld met kraanwater en een snufje zout, en breng aan de kook.
  3. Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking, giet af en spoel de pasta af onder koud stromend water en houdt apart in een grote mengkom.
  4. Verwarm wat olie in een koekenpan en bak hierin het gehakt rul, samen met de rode peper en knoflook maak op smaak met wat zout.
  5. Giet de Heinz Seriously good pastasaus traditional bij het gehaktmengsel, breng aan de kook en laat de saus met de deksel op de pan zacht sudderen voor 5 minuten. Zet het vuur uit, schep één flinke soeplepel met saus uit de pan en houdt dit apart.
  6.  Meng de geklutste eieren met de geraspte Parmezaanse kaas en roer dit voorzichtig door de pastasaus.
  7. Vet de springvorm goed in met olijfolie.
  8. Meng de spaghetti met de pastasaus en schep voorzichtig om totdat alles goed bedekt is.
  9. Schep het spaghetti mengsel in de springvorm, en bak de taart voor 20 minuten in de oven
  10. Haal de taart uit de oven, verdeel het apart gehouden restje saus over de taart (in het midden), scheur de zachte mozzarella in stukjes, drapeer dit over de taart, zet de taart terug in de oven voor 5 minuten totdat de mozzarella gesmolten is.
  11. Garneer de spaghettitaart met verse basilicum.

 

print