Search recipes form

Zoeken Recepten

Search recipes form

Zoeken Recepten

Lasagna taartjes

Ingrediënten:

100 g diepvries doperwten

rasp van halve citroen

100 g ricotta

18 wonton vellen ontdooid (alternatief: verse lasagne vellen)

1 pot Heinz Seriously Good Pastasaus Bolognese

100 g geraspte jonge kaas

6 mini mozzarella bolletjes

basilicum

zout peper

1 Muffin bakvorm voor 6 stuks

Antiaanbak spray of boter

  • Porties: 6 Taartjes
  • Bereidingstijd: 30 minuten

Methode:

Verwarm de oven op 175 graden en spray de muffinvorm in met antiaanbak spray of smeer in met wat boter. Kook de doperwten in wat kokend water met een snufje zout tot ze gaar zijn en spoel af met koud water. Roer de citroenrasp door de ricotta en houdt dit apart.

Zo maak je de cup cakes:

  1. Leg een Wonton vel in de muffinvorm (6X) druk een beetje aan, schep 1 theelepel ricotta mengsel op de bodem en strijk uit met de bolle kant van de lepel, strooi er wat doperwtjes overheen, vervolgens een eetlepel Heinz Seriously Good Pastasaus Bolognese en een theelepel geraspte kaas.
  2. Herhaal deze stap nog 2 keer (inclusief een nieuw wontonvel), eindig met de saus en een bolletje mini mozzarella bovenop.
  3. Bak de lasagne taartjes in de oven voor 18 minuten goudbruin, haal ze uit de oven, laat ze 5 minuten afkoelen en bestrooi de taartjes naar smaak met peper/zout en basilicum.

Serveer de lasagne taartjes eventueel met een frisse salade naar keuze.

 

print