Search recipes form

Zoeken Recepten

Search recipes form

Zoeken Recepten

Indiase Curry

Ingrediënten:

25g boter

1 ui, gesnipperd

2 eetlepels milde Indiase currypasta

400g kipfilet, in kleine blokjes

1 rode paprika, in stukjes

1 gele paprika, in stukjes

1 pak Heinz Gezeefde Tomaten

1 paksoi, in dikke plakken

125ml Griekse Yoghurt of crème fraîche

  • Porties: 4
  • Bereidingstijd: 30 minutes

Methode:

Verhit de boter in een hapjespan en fruit de ui met currypasta zachtjes aan. Schep de kip erdoor en bak de blokjes op matig hoog vuur rondom bruin. Voeg de paprika en de gezeefde tomaten toe en laat de curry 6-8 minuten zachtjes sudderen. Schep de paksoi erdoor en warm de curry nog 1-2 minuten zachtjes door. Serveer met gele rijst en een flinke dot yoghurt of crème fraîche erop.


print