Search recipes form

Zoeken Recepten

Search recipes form

Zoeken Recepten

Hotdog Griekse Stijl

Ingrediënten:

2 afbakpistoletjes

2 lams merguez worstjes

⅓ courgette

½ ui

1 teentje knoflook

½ theelepel gedroogde oregano

½ theelepel gedroogde tijm

½ theelepel rozemarijn

± 25 gram feta

een paar kneepjes Heinz Tomato Ketchup

een paar eetlepels Heinz Seriously Good Mayonaise

  • Porties: 2
  • Bereidingstijd: 15 minuten

Methode:

  1. Verwarm de oven voor en bak de broodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Snijd de courgette in kleine blokjes en snipper de ui.
  3. Zet twee koekenpannen op het vuur en verhit een scheutje olijfolie in beide pannen.
  4. Doe de courgette en de ui in één van de pannen en gooi de oregano, tijm en rozemarijn erbij. Schep alles goed om. Bak een minuut of vijf op middelhoog vuur.
  5. Doe de worstjes in de andere pan en bak ze gedurende vijf minuten gaar. Keer ze regelmatig om.
  6. Pers het teentje knoflook uit en voeg het toe aan de courgette en de ui. Bak het nog kort eventjes mee. Zet daarna het vuur uit.
  7. Snijd de afgebakken broodjes open.
  8. Besmeer de binnenkant van de broodjes royaal met Heinz Seriously Good Mayonaise.
  9. Leg dan de worstjes in de broodjes.
  10. Schep er wat van het courgette-ui-mengsel bovenop.
  11. Verkruimel de feta en verdeel dit over de hotdogs.
  12. Maak de hotdogs af met een paar kneepjes Heinz Tomato Ketchup.

 

print