Search recipes form

Zoeken Recepten

Search recipes form

Zoeken Recepten

Club Sandwich Chicken and Peach

Ingrediënten:

3 dikke plakken zuurdesembrood

1 kipfilet van ong. 150 gr

1 rijpe perzik, geschild en in partjes gesneden

50 g brie, in dunne plakjes

Sla naar keuze

Heinz [Seriously] Good Mayonaise

Zout en peper

  • Porties: 1

Methode:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden.

2. Leg de serranoham tussen 2 vellen bakpapier en bak de ham voor 10 tot 15 minuten krokant in de oven en houdt daarna apart.

3. Verwarm een grill- of koekenpan en bak hierin de kipfilet voor 5 minuten per kant bruin en laat nog voor 5 minuten nagaren. Haal de kip uit de pan, breng op smaak met peper en zout en houdt apart.

4. Bak in dezelfde pan het brood lichtbruin aan. Snijd de afgekoelde kip in dunne schuine plakjes. 

5. Besmeer iedere plak desembrood met een flinke lepel Heinz [Seriously] Good Mayonaise. Beleg de plakken zuurdesembrood vervolgens met de krokante serranoham, kip, perzik, sla en brie en maak er een mooie club sandwich van.

6. Geniet van de club sandwich, ook lekker met groentechips!

print