Search recipes form

Zoeken Recepten

Search recipes form

Zoeken Recepten

Cheesy Tortilla driehoeken

Ingrediënten:

350 gram kippendij-filet

5 stengels bosui

1 groene paprika

1 ui

1 teentje knoflook

1 tl komijnpoeder

1 limoen, uitgeperst

75 gram oude kaas

250 ml Heinz Tomato Frito Bio

1 ei

olie

1 tl gerookt paprikapoeder

1 pak tortillawraps van 20 cm

Bakpapier

  • Porties: 4

Methode:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden.

2. Snijd de kippendij-filets in kleine blokjes en bak deze aan in een klein beetje olie.

3. Snijd de bosui, paprika, ui en knoflook in kleine blokjes. Voeg deze toe aan de kippendijen en bak 5 minuten mee. Voeg de specerijen toe en bak nog 1 minuut mee.

4. Blus het geheel af met 250 ml Heinz Tomato Frito Bio en het sap van een limoen.

5. Breng het geheel aan de kook en meng 75 gram oude kaas door het geheel.

6. Zet de pan opzij om af te koelen.

7. Snijd ondertussen de tortillawraps in vieren en klop het ei los in een kom.

8. Leg een klein beetje vulling op een tortillakwart

en bestrijk de randen met opgeklopt ei.

9. Vouw de tortilla dicht zodat er een driehoek ontstaat en druk de randen goed aan.

10. Leg de tortilla-driehoeken op een ovenplaat met bakpapier en bestrijk ze met het overige opgeklopte ei.

11. Bak de tortilla-driehoeken in ongeveer 8 minuten af in de oven.

print